Despre noi

Echipament fitness recondiționat - proiectare și amenajare cluburi și săli de fitness

FlexFit

Echipament fitness recondiționat

Compania FlexFit, înființată în anul 2017 de catre profesioniști din domeniul fitness, cu experienta de zeci de ani în organizarea cluburilor de sanatate, dezvoltarea și recondiționarea de echipament fitness, se angajeaza sa construiască un echipament incitant, unic pentru toate nivelurile de antrenament de fitness, de la începători până la elită.

Compania FlexFit ajută, de asemenea, sălile și cluburile, în proiectarea și amenajarea spațiului dedicat exclusiv trainingului de bază, unul dintre motivele principale pentru care oamenii se alătură unui club de fitness.

De ce să cumpărați echipament recondiționat?

Echipamentele renovate oferă o modalitate accesibilă și din ce în ce mai populară de a dezvolta noi centre de fitness și oferă o modalitate excelentă de a sprijini și centrele deja existente.

    Beneficii pentru alegerea echipamentlui de fitness de tip recondiționat.

  • Asigurarea clubului dvs. de fitness cu echipamente de înaltă calitate, cu nume de brand, la o fracțiune din prețul acestora la modelele noi
  • Economisiți până la 50-70% din achiziționarea cu amănuntul a echipamentelor noi.
  • Produse de înaltă calitate
  • Specialiști cu experiență de peste 20 de ani în industrie
  • Produsele noastre pot fi găsite în cluburile din întreaga țară
  • Vă bucurați de liniște cu o garanție de 6 luni pentru piese și service
  • Nume de marcă în care puteți avea încredere: Cybex, Life Fitness, Gerva Sport, Techno Gym, Panatta, Ness Fit, Nautilus
Echipament fitness recondiționat - proiectare și amenajare cluburi și săli de fitness

Procesul de remanufacturare

Dupa plasarea comenzii, aceasta intra in procesul nostru de remanufacturare timp de 1-4 saptamani. În timpul acestui proces, tehnicienii noștri certificați curăță și reconstruiesc aparatele, înlocuind toate piesele care nu respectă standardele de producție. Apoi, apratele sunt restaurate cosmetic, căpătând astfel o nouă tapițerie, vopsea și autocolante, după cum este necesar. În urma procesului de remanufacturare, mașinile sunt testate individual înainte de a fi livrate pentru expediere.